Месечен хороскоп:


Публикувани снимки

Всички изображения публикувани в този блог, са били открити и събрани от Интернет и са представени като визуално вдъхновение за гледане. Тези изображения не са представени като моята собствена работа, освен ако не е отбелязaно в рамките на определен пост. Copyright все още принадлежи на собственика / създател на всяка работа или снимка. В случай, че все още има проблем или грешка с авторски права материал, не е нарочно и е с некомерсиална цел. Материалите ще бъдат премахнати веднага.

Mercedes-Benz показа новата C-Klasse Coupe

В интернет вече се появи официална снимка на новото купе Mercedes-Benz C-klasse. Премиерата на този автомобил е насрочена за месец март тази година и ще се състои на автомобилното изложение в Женева. На този етап от Mercedes-Benz не разкриват подробности, но по непотвърдена информация се знае, че новата C-Klasse Coupe ще се оборудва със същите двигатели, с които се екипира и обновения седан.
Не е изключено купето да се сдобие и със тунинг на AMG и под капака му да се появи 5.5-литровият битурбо двигател с мощност над 500 конски сили.
Версията с две врати ще бъде снабдена и със същия набор от опции, сред които впечатление правят адаптивните предни светлини, автоматичният парктроник и системата за следене на "мъртвата зона".  В екстериора са променени фаровете, които са с интегрираните LED-дневни светлини, по-голяма е и радиаторна решетка, а предната броня е силно модифицирана. Новата модификация ще бъде позиционирана в нишата между E-Klasse с две врати и CLC.
Добавено от:dimi

Коментари