Месечен хороскоп:


Публикувани снимки

Всички изображения публикувани в този блог, са били открити и събрани от Интернет и са представени като визуално вдъхновение за гледане. Тези изображения не са представени като моята собствена работа, освен ако не е отбелязaно в рамките на определен пост. Copyright все още принадлежи на собственика / създател на всяка работа или снимка. В случай, че все още има проблем или грешка с авторски права материал, не е нарочно и е с некомерсиална цел. Материалите ще бъдат премахнати веднага.

iPhone 5/ iPhone 4S на 4 октомври

Както винаги когато дойде време Apple да представи свой продукт, особено и iPhone, нещата опират до раздухване на различни слухове. От това как са изпуснали прототип и той бил намерен и препродаден, до мистериозни снимки появи ли се в интернет пространството. Време е за още малко търпение новият iPhone 5/ iPhone 4S ще бъде представен официално на 4ти Октомври в Купертино. За първи път iPhone 5/ iPhone 4S ще бъде представен не от Стив Джопс, както е било винаги досега, а навярно от Тим Кук.

 

Според различни източници и направени анкети има повече желаещи да закупят новото модерно устройство на Apple iPhone 5/ iPhone 4S. Производството му е повишено до неузнаваеми темпове. Относно новите технически характеристики ще оставим на специалистите да ни ги представят съвсем скоро.

Добавено от:MyTpaTa