Месечен хороскоп:


Публикувани снимки

Всички изображения публикувани в този блог, са били открити и събрани от Интернет и са представени като визуално вдъхновение за гледане. Тези изображения не са представени като моята собствена работа, освен ако не е отбелязaно в рамките на определен пост. Copyright все още принадлежи на собственика / създател на всяка работа или снимка. В случай, че все още има проблем или грешка с авторски права материал, не е нарочно и е с некомерсиална цел. Материалите ще бъдат премахнати веднага.

Ще бъдат отнети принудително книжките на 10 949 шофьори

Ще бъдат отнети принудително книжките на 10 949 шофьори, които са останали без контролни точки за 2010 г. Това ще стане след като започне работа новата онлайн информационна система в МВР, съобщи началникът на "Административно-наказателна дейност" към Охранителна полиция Стойчо Костадинов, цитиран от в. "24 часа". С новата система всеки служител на МВР ще знае в реално време цялата информация  за водача, дали са изтекли точките му и какви други нарушения има, включително дали е платил "Гражданска отговорност". Тогава пътният полицай ще може да прибере книжката на момента.
От КАТ обаче не могат да кажат колко точно от шофьорите, загубили всички точки, не са с отнети книжки. До септември 2010 г. над 55 000 водачи са лишени от право да карат за общо 112 704 месеца, като причините са различни - не само загуба на точки. 580 618 шофьори пък са санкционирани за първите 9 месеца на миналата година за различни нарушения.
Добавено от:dimi

Коментари

Marcos

2015-09-19 09:45

Lot of smarts in that poitnsg!