Месечен хороскоп:


Публикувани снимки

Всички изображения публикувани в този блог, са били открити и събрани от Интернет и са представени като визуално вдъхновение за гледане. Тези изображения не са представени като моята собствена работа, освен ако не е отбелязaно в рамките на определен пост. Copyright все още принадлежи на собственика / създател на всяка работа или снимка. В случай, че все още има проблем или грешка с авторски права материал, не е нарочно и е с некомерсиална цел. Материалите ще бъдат премахнати веднага.

Четири години затвор за Мария Мургина

Софийски градски съд призна за виновна и осъди бившата директорка на НАП Мария Мургина на 4 години лишаване от свобода. Мургина беше обвинена за четири престъпления - две злоупотреби със служебно положение, подаване на декларация с невярно съдържание и за отправяни заплахи към тогавашната шефка на Териториална дирекция на НАП-Силистра Милена Цолчовска.
Съдът призна за виновна Мургина само за две от тях. Едното е за даване на незаконни указания на инспектор от НАП да извърши промяна в ревизионен доклад на дружество в Плевен с цел набавяне на имотна облага. Второто - че е принудила Цолчовска да подаде молба за напускане против волята й. За другите две престъпления магистратите оправдаха Мургина. Съдът също така постанови 6 години тя да не заема ръководна държавна длъжност. Освен това - да плати обезщетение от 10 000 лв. за неимуществени вреди на Цолчовска, която настояваше за 20 000 лв.
Добавено от:dimi

Коментари