Месечен хороскоп:


Публикувани снимки

Всички изображения публикувани в този блог, са били открити и събрани от Интернет и са представени като визуално вдъхновение за гледане. Тези изображения не са представени като моята собствена работа, освен ако не е отбелязaно в рамките на определен пост. Copyright все още принадлежи на собственика / създател на всяка работа или снимка. В случай, че все още има проблем или грешка с авторски права материал, не е нарочно и е с некомерсиална цел. Материалите ще бъдат премахнати веднага.

Цигани се прехранвали 10 г. от "износ" на бебета

Мащабна полицейска операция за разбиване на една от най-големите престъпни мрежи за търговия с бебета тече в Гърция. Предполага се, че престъпната група действа в Атина, Ламия и Серес. Досега са арестувани роми от България, които от близо 10 години ходели в Гърция, за да продават бебета. Гръцката полиция е задържала още лекари и нотариуси. Арести са били извършени и в България. Това не е първият случай, в който наши сънародници „изнасят" бебета за южната ни съседка.
Добавено от:dimi

Коментари

Сиси

2016-01-24 10:55

Да оставят хората на мира и тия дечица да видят бял ден, вместо да се рият по сметищата може да станат човеци в някое богато и добро семейство, какво бъдеще имат в BG ?