Месечен хороскоп:


Публикувани снимки

Всички изображения публикувани в този блог, са били открити и събрани от Интернет и са представени като визуално вдъхновение за гледане. Тези изображения не са представени като моята собствена работа, освен ако не е отбелязaно в рамките на определен пост. Copyright все още принадлежи на собственика / създател на всяка работа или снимка. В случай, че все още има проблем или грешка с авторски права материал, не е нарочно и е с некомерсиална цел. Материалите ще бъдат премахнати веднага.

Цветанов, Дянков и Танов: имаме нормални работни отношения

Вицепремиерите Цветан Цветанов и Симеон Дянков и директорът на агенция "Митници" Ваньо Танов заявиха че имат нормални работни отношения помежду си. Те отидоха заедно на терминала на митническо бюро "Гоце Делчев", а поводът бе задържаното там голямо количество контрабандни цигари.
Тримата не пожелаха да коментират доколко е достоверно съдържанието на разпространения вчера запис, който засяга техните отношения.
Министър Цветанов каза, че не може да коментира нещо, чийто източник е неизвестен.
През последните дни на митническия пункт в Гоце Делчев са задържани три камиона с контрабандни цигари, чиито произход в момента се изяснява. Цигарите в два от тях са били скрити в опаковани палета с морска сол, а в другия са били скрити сред трици.
Добавено от:dimi

Коментари