Месечен хороскоп:


Публикувани снимки

Всички изображения публикувани в този блог, са били открити и събрани от Интернет и са представени като визуално вдъхновение за гледане. Тези изображения не са представени като моята собствена работа, освен ако не е отбелязaно в рамките на определен пост. Copyright все още принадлежи на собственика / създател на всяка работа или снимка. В случай, че все още има проблем или грешка с авторски права материал, не е нарочно и е с некомерсиална цел. Материалите ще бъдат премахнати веднага.

Поддръжка на банските


Лосиони и кремове за слънце, морска или хлорирана вода в басейните, всичко това може сериозно да увреди банския костюм.Ефектът може да бъде подсилен, ако всички тези фактори са налице, а освен това е изложен на слънце и горещина – така Ви влияете на еластичните връзки в плата. Ако спазвате следните инструкции ще успеете да удължите „живота” на банския си костюм.
 


1.    Всеки път перете банския си костюм на ръка с препарат за цветно или фино пране на 30°C. Изплаквайте добре с чиста вода.

 

2.    Не прибирайте банския костюм, ако не е напълно изсъхнал.

 

3.    Банските трябва да се оставят в проветрива стая, а не в кутия.

 

4.    Твърдите подплънки в чашките не трябва да се смачкват по време на пране. За да запазите формата им ги прибирайте една в друга.

 

5.    Флуоресцентните цветове обикновено губят яркия си вид под влиянието на слънчевите лъчи.

 

6.    Златистите и лачените щампи избледняват с времето. Перете внимателно  като използвате повече вода.

 

7.    Наличието на някакъв вид мазнина (плажно олио,мляко, следи от изпотяване) разрушават свойствата на еластичност, затова обръщайте внимание на
       инструкциите за ползване.

 

от: OVA.bg