Месечен хороскоп:


Публикувани снимки

Всички изображения публикувани в този блог, са били открити и събрани от Интернет и са представени като визуално вдъхновение за гледане. Тези изображения не са представени като моята собствена работа, освен ако не е отбелязaно в рамките на определен пост. Copyright все още принадлежи на собственика / създател на всяка работа или снимка. В случай, че все още има проблем или грешка с авторски права материал, не е нарочно и е с некомерсиална цел. Материалите ще бъдат премахнати веднага.

Петър Ценков - 15-ти в шестия етап на Рали "Дакар"

Българинът Петър Ценков с АТВ завърши 15-ти в шестия етап на рали "Дакар". 20 състезатели застанаха на старта, а четирима от тях, сред които и другият българин Тодор Христов, не завършиха. Победител в етапа при АТВ-пилотите стана Алехандро Патронели с време 6.41:33 часа. Ценков изостана с повече от 3.11:00 часа като финишира с време 9.52:53 часа. Патронели води и в генералното класиране с общо време 26.21:57 часа. Ценков е на предпоследното 15-о място, изоставайки с 11.40:00 часа от лидера с общо време 38.02:26 часа.
При камионите етапът беше спечелен от Алеш Лопрайс. Лидерът в генералното класиране Фирдаус Кабиров с Камаз остана втори.
Карлос Сайнц с Фолксваген остана лидер при автомобилистите след успех в шестия етап. Той постигна време от 4.53:53 часа и изпревари само с 9 секунди Насер Ал-Атиях.
При мотоциклетистите Елдер Родригес спечели шестия етап с време 5.36:17 часа. Марк Кома завърши трети, но остана на върха в генералното класиране с 8:48 минути аванс пред Сирил Деспре.
Добавено от:dimi

Коментари