Месечен хороскоп:


Публикувани снимки

Всички изображения публикувани в този блог, са били открити и събрани от Интернет и са представени като визуално вдъхновение за гледане. Тези изображения не са представени като моята собствена работа, освен ако не е отбелязaно в рамките на определен пост. Copyright все още принадлежи на собственика / създател на всяка работа или снимка. В случай, че все още има проблем или грешка с авторски права материал, не е нарочно и е с некомерсиална цел. Материалите ще бъдат премахнати веднага.

Най-забележителните тоалети на 2010 година

И тази година звездите не пропуснаха да оставят отпечатък върху модните тенденции, къде със стил, къде с модни престъпления.
Безспорно годината бе белязана от певицата Лейди Гага. На наградите „Грами" певицата събра очите на публиката с боди в зелено с огромни ръкави и грим в розово.
Роклята от месо, с която Лейди Гага се появи на церемонията по връчването на видео музикалните награди на MTV бе избрана за най-скандалното модно попадение на изминалата година. Създадена е от истинско месо и е дело на дизайнера Франк Фернандес. Сватбата на принцеса Виктория се превърна в най-пищната церемония на короновани особи. Особено голям интерес привлече сватбената рокля. Фурор предизвика и годежът на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Синята рокля, носена от избраницата на престолонаследника заема второто място в класацията на най-запомнящите се тоалети за 2010.
Добавено от:dimi

Коментари