Месечен хороскоп:


Публикувани снимки

Всички изображения публикувани в този блог, са били открити и събрани от Интернет и са представени като визуално вдъхновение за гледане. Тези изображения не са представени като моята собствена работа, освен ако не е отбелязaно в рамките на определен пост. Copyright все още принадлежи на собственика / създател на всяка работа или снимка. В случай, че все още има проблем или грешка с авторски права материал, не е нарочно и е с некомерсиална цел. Материалите ще бъдат премахнати веднага.

Камерите на КАТ

КАТ прави камерите още по-зли

 

Радарите с камери вече ще засичат всяко превишение на ограниченията за скорост с над 10 км/ч, съобщава пред вестник “Труд” зам.-шефът на Главна дирекция “Охранителна полиция” комисар Алекси Стратиев, който оглявава Пътна полиция. Сега устройствата засичат само автомобили, които се движат с повече от 30 км/ч над позволеното.

 

Отделен е въпросът, че едва 30-ина процента от нарушителите откликват на призовките да се явят в КАТ, за да им се напише акт.

През януари в парламента се очаква да бъде гласуван на второ четене проект за промяна в Закона за движение по пътищата. Предвижда се снимката с радар да получи статут на електронен фиш. Собственикът на заснетия автомобил ще има срок да плати доброволно, след което фишът автоматично става акт.

 

За да видите и къде се намират самите камери от ТУК