Месечен хороскоп:


Публикувани снимки

Всички изображения публикувани в този блог, са били открити и събрани от Интернет и са представени като визуално вдъхновение за гледане. Тези изображения не са представени като моята собствена работа, освен ако не е отбелязaно в рамките на определен пост. Copyright все още принадлежи на собственика / създател на всяка работа или снимка. В случай, че все още има проблем или грешка с авторски права материал, не е нарочно и е с некомерсиална цел. Материалите ще бъдат премахнати веднага.

Календари и календарчета за 2014 година

Фирма ЕТКО ИНФО ООД се занимава с печат и предпечат на почти всякакви рекламни материали. От календари до менюта. Вие можете да изберете и отпечатате при нас както своите така идеи така и на вашите партньори.

 

Джобни календарчета за 2014 - Вариант 6 пейзаж

Джобен календар за 2014г. Календар 2014, визитка за Вашия бизнес. Състои се от лицева част ( по индивидуален дизайн ) и гръб от два цвята с календар и надпис контакти или друг текст по желание на клиента. Най-ниските цени за Календарче 2014. Изберете сами гърба на вашето календарче, от два цвята с календар и надпис контакти или друг текст по Ваше желание. Лицева част ( по индивидуален дизайн ).

 

  • Размери на Работният календар са:

Височина на тялото е: 6,0см

Широчина на тялото е: 9,0см

Лакиран с ламинат гланц от лицевата страна

Картон 280гр. хром

 

  • Цветност

Пълноцветен печат на лицевата страна

Червено и черно на гърба

 

  • Цена 

  500 броя - 35.00лв.

1000 броя - 55.00лв.

2000 броя - 95.00лв.

3000 броя - 155.00лв.

 

Моля, всички клиенти да опишат информацията която искат да се въведе за координати и т.н. в поръчката място съобщения. Наш служител ще се свърже с вас при първа възможност. При големина над 3MB, моля да компресирате и да използвате транзитни сайтове, DOX.bg, File.bg или друг подобен. Препоръчителни формати са: PDF, AI, TIFF, EPS, CDR. Обръщаме внимание, че файл подаден в WORD, EXEL не се смята за пред печат! Въпроси се приемат на телефон и мейл.

 

Всички цени са крайни. Фактура се издават заедно с доставката на Календарите.

 

Етикети: дизайн календар 2014, джобни календар 2014, графичен дизайн, дизайн 2014, дизайн календар, календар, календари 2014, нов календар 2014, Работен календар 2014, рекламни календари, рекламни материали 2014

 

Добавено от:MyTpaTa