Месечен хороскоп:


Публикувани снимки

Всички изображения публикувани в този блог, са били открити и събрани от Интернет и са представени като визуално вдъхновение за гледане. Тези изображения не са представени като моята собствена работа, освен ако не е отбелязaно в рамките на определен пост. Copyright все още принадлежи на собственика / създател на всяка работа или снимка. В случай, че все още има проблем или грешка с авторски права материал, не е нарочно и е с некомерсиална цел. Материалите ще бъдат премахнати веднага.

Как да направим нашият iPhone 5 да стане iPhone 5S

1. Инсталирайте платформата iOS 7

Новият софтуер на Apple е едно от най-сериозните подобрения в iPhone 5S, който променя изцяло начина, по който изглежда неговия интерфейс. Ако искате вашия смартфон да заприлича на последното устройство на компанията несъмнено трябва да инсталирате платформата. Добре е да знаете, че iOS 7 ще е достъпна за изтегляне от потребителите на 18 септември и с нея устройството ви ще изглежда изцяло като iPhone 5S.

 

2. Увеличете скоростта на вашия iPhone 5

Новият смартфон на компанията се захранва от по-бързия 64-битов A7 процесор, който е с две ядра и работи на 1,7GHz. Можете да направите доста неща, за да подобрите скоростта на устройството си като например да изтриете онези приложения, които не използвате. За целта посетете Settings >General>Usage и вижте кои заглавия са ви необходими и кои не. Друга възможност пред вас е да изтриете бисквитките и историята си на браузване в Safari, което можете да направите в менюто Settings>Safari. След като рестартирате смартфона си ще забележите значително по-бързата му скорост на работа.

 

3. Използвайте допълнителни приложения за камерата

iPhone 5S разполага с по-добра камера, която има по-голям сензор, новата True Tone светкавица и може да заснема по-качествени снимки при слабо осветление. Разбира се вие няма как да промените хардуера на смартфона си, но пък можете да насочите вниманието си към допълнителни приложения. Благодарение на тях ще подобрите значително работата на своята камера и най-интересните заглавия в това отношение са Cortex Camera, Burst Mode или SloPro.

 

4. Купете си допълнителен златен калъф

Последният смартфон на компанията е достъпен и в златен цвят, което е една от най-отличителните му характеристики. Ако искате на външен вид вашия iPhone 5 да заприлича на него най-добре е да сдобиете с допълнителен калъф, който придава този ефект.

 

Компанията SKINTZ предлага подобрен продукт, който е достъпен и на доста ниска цена и можете да го видите тук. Срещу малко по-сериозна сума пък можете да се сдобиете с атрактивен златен калъф, на който можете да напишете и името си в задната част, а повече подробности ще намерите на този линк.

 

5. Сензор за пръстови отпечатъци

Сензорът Touch ID е една от най-интригуващите характеристики на iPhone 5S, а интересното е, че можете да се възползвате от подобна функционалност  и на предходния модел на компанията. Ако искате да го направите се нуждаете от специалното приложение Мооd Finger Scan, което можете да изтеглите безплатно тук.

Добавено от:MyTpaTa