Месечен хороскоп:


Публикувани снимки

Всички изображения публикувани в този блог, са били открити и събрани от Интернет и са представени като визуално вдъхновение за гледане. Тези изображения не са представени като моята собствена работа, освен ако не е отбелязaно в рамките на определен пост. Copyright все още принадлежи на собственика / създател на всяка работа или снимка. В случай, че все още има проблем или грешка с авторски права материал, не е нарочно и е с некомерсиална цел. Материалите ще бъдат премахнати веднага.

Започнаха снимките на новите епизоди на „Стъклен дом”

Започнаха снимките на новите епизоди на най-успешния български сериал „Стъклен дом". Ексклузивно за зрителите на bTV режисьорът и изпълнителен продуцент на продукцията Димитър Гочев разкри, че Боряна Касабова, която мистериозно изчезна в последния епизод за 2010 г., ще се завърне по най-неочаквания и драматичен начин. Яна Маринова и Стефка Янорова бяха първите, които отново усетиха тръпката да се превъплътят в своите персонажи. Яна и Стефка споделиха, че първият снимачен ден за тях не е работен, а по-скоро изпълнен с удоволствие. Освен познатите актьори, в предстоящите епизоди на „Стъклен дом" зрителите на bTV ще видят и много нови персонажи. Кои са те, ще стане ясно тази пролет, когато ще бъдат излъчени и новите серии на продукцията.
Добавено от:dimi

Коментари

Zeal

2016-05-24 09:36

Claro, es mas eficaz pensar en la prima de riesgo al lersatavne como bien tangible que guardamos en nuestra nevera. Se me olvidaba, pocos saben que es y a que sabe, sabes.
Dovvdas

2014-08-04 19:14

I am forever indebted to you for this inronmatiof.