Месечен хороскоп:


Публикувани снимки

Всички изображения публикувани в този блог, са били открити и събрани от Интернет и са представени като визуално вдъхновение за гледане. Тези изображения не са представени като моята собствена работа, освен ако не е отбелязaно в рамките на определен пост. Copyright все още принадлежи на собственика / създател на всяка работа или снимка. В случай, че все още има проблем или грешка с авторски права материал, не е нарочно и е с некомерсиална цел. Материалите ще бъдат премахнати веднага.

Без жертви на пътя за денонощието

Няма загинали в пътни инциденти на територията на страната за последните 24 часа. Ранени са обаче седем души. Шест тежки катастрофи са станали за изминалото денонощие.

Пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими при зимни условия. Пътните настилки в по-голямата част от страната са мокри, а по високите и усойни места заснежени и частично заледени участъци, поради снеговалеж.

Пътната настилка на АМ Марица, Тракия и Хемус е с мокра, с опасност от хлъзгави пътни участъци в районите на мостовете и виадуктите.