Месечен хороскоп:


Публикувани снимки

Всички изображения публикувани в този блог, са били открити и събрани от Интернет и са представени като визуално вдъхновение за гледане. Тези изображения не са представени като моята собствена работа, освен ако не е отбелязaно в рамките на определен пост. Copyright все още принадлежи на собственика / създател на всяка работа или снимка. В случай, че все още има проблем или грешка с авторски права материал, не е нарочно и е с некомерсиална цел. Материалите ще бъдат премахнати веднага.

Бай Ганьо

Бай Ганьо, турчина и американеца участват в конкурс за 1 000 000 долара. Трябва да ограбят магазин без да ги видят. Първо турчина влиза в магазина и тъкмо да вземе една кутия с бонбони и един глас казва:
- Не пипай виждам те. И турчина избягал. С американеца се случило същото. Бай Ганьо влиза и след малко излиза с една кутия с бонбони. Питат го как е взел кутията с бонбони.
- Имаше един папагал и аз му намигнах с едно око и той ми намигна. Намигнах му с другото око и той ми намигна. Намигнах му с двете очи, той също намигна с де очи, след това бързо взех кутията с бонбони и бързо избягах.
Добавено от:dimi